Skip to main content

Hakkımızda

Axolotte firması, 2004 yılında öğretim üyesi Dr. Altay Savalan ve UZM. DR. Elham Savalan tarafından kurulmuştur. Başlangıçta biyoteknoloji alanında faaliyet gösteren şirket, 2015 yılından itibaren fiziksel tıp ve rehabilitasyon alanında profesyonel çalışmalara odaklanmıştır.

Axolotte, medikal ve ortopedik ürünlerin gelişimi konusundaki bilimsel projelerini disiplinler arası uzman araştırmacı ve danışmanların (klinik-mühendislik ve sağlık temel bilimleri) katkısıyla sürdürmektedir. Şirket, ortopedik ürünlerde tespit edilen eksiklikleri gidermeyi ve hasta ve hastalıklara özel yeni, etkili ürünler geliştirmeyi hedeflemektedir.

Ortopedi ve nörolojik hastalıklarda kullanılan çeşitli ortopedik ürünler, günümüz teknolojisinin hızla gelişmesine rağmen hasta ihtiyaçlarına uygun çözümler sunamamaktadır. Bu ihtiyacı karşılamak amacıyla Axolotte, disiplinlerarası çalışmalarla modern ve hasta odaklı çözümler üretmek üzere yola çıkmıştır.

Axolotte olarak, disiplinler arası çalışmaların gücüne inanıyoruz. Hedefimiz, hem modern teknolojiyi kullanarak hem de hasta ihtiyaçlarına öncelik vererek daha uygun, kaliteli, kullanışlı, konforlu ve etkili ürünler geliştirerek hastaların günlük hayatlarına destek olmaktır.

Sizin konforunuz, bizim tutkumuz!